Efe Bey A.Ş 2013 yılından bu yana çeşitli iş kollarında faaliyet göstermektedir. Şirketimiz, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Madencilik, Turizm, İnşaat ve İnşaat Malzemeleri, Enerji ve Elektrik Üretimi, Emlak, Otomotiv ve Hafriyat sektörlerinde hizmet vermektedir.

Madencilik sektöründe şirketimiz bünyesinde yer alan Maden Ocağımızda üretim yapmaktayız. Turizm alanında konaklama, yiyecek ve içecek, organizasyon gibi alanlarda faaliyet gösteriyoruz. İnşaat alanında bina tadilat ve onarımlarının yanında İnşaat Malzemeleri satışı da yapılmaktadır. Enerji & Elektrik Üretimi sektöründe güneş enerjisi panelleri, bioenerji ve elektrik üretimi adı altında yer alan panellerin satışı yapılmaktadır.

Emlak ve Otomotiv sektöründe ev, arsa, iş yeri ve otomobil alım satımı firmamız bünyesinde gerçekleştirdiğimiz hizmetler arasında yer almaktadır. Hafriyat sektöründe iş makinelerinin kiralanması ve kazı hizmetleri alanlarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Misyonumuz

Kendini güvende hissetmek isteyen son kullanıcıya güvenilir yaşam alanları sunmak. Bu doğrultuda nihai kullanıcıyı memnun edecek olan uygulamaları çağdaş ve yenilikçi anlayışla sürdürmek.

Vizyonumuz

Faaliyetini sürdürdüğümüz sektörlerin tamamında insana ve toplumsal yaşama katkı sağlayacak ekonomik yatırımların uluslararası alanda gerçekleştirilmesi.